Va invitam la Fryday Afterwork!

 

Dragi profesionisti,

Cum ar suna sa faceti business intr-un context relaxat? Sa cunoasteti alti profesionisti ca voi, sa schimbati ganduri, idei si carti de vizita?

Ei bine, in Bucuresti exista un astfel de eveniment care isi propune sa adune laolalta profesionisti din diferite domenii, nu pentru a-i tine pe scaune ascultand prezentari, nu pentru a-i provoca sa dezbata subiecte pregatite dinainte ci pentru a-i ajuta sa se destinda si sa socializeze. In locatii frumoase, la un pahar de ceva bun.

Fryday este o retea extinsa in mai multe tari: Armenia/ Belarus/ Bulgaria/ Czech Republic/ Georgia/ Kazakhstan/ Latvia/ Lithuania/ Moldova/ Poland/ Romania/ Russia/ Ukraine. Ne place pentru ca este un soi de obicei sanatos, promovand intalnirile fata-in-fata intr-un cadru relaxat. Se strang de obicei in jur de 100 de persoane iar atmosfera este foarte placuta.

De ce va povestim despre asta? Pentru ca incepand de vinerea asta in cadrul evenimentelor Fryday Afterwork va veti intalni si cu cateva minute de improvizatie din care sa va luati cateva pastile de energie si AHA-uri pe care le puteti aplica pentru a fi mai flexibili, mai spontani, mai creativi etc.

Asadar, va asteptam cu drag (si cu cartile de vizita), vineri, pe 31 ianuarie, de la 18:30 la Hotel Radisson Blu. Gasiti AICI invitatia pe Facebook pentru mai multe detalii.

Vorba lor: No entrance fee, No time to keep, No reservation needed... (+ prizes)