Testimoniale

CORPORATE WORKSHOPS:

Improvizatie.ro au fost invitati sa aduca perspectiva ludica intr-un workshop cat de poate de pragmatic pe care l-am organizat impreuna cu echipa de HR. Faptul ca am petrecut cateva ore impreuna initial ne-a aliniat imediat la un numitor comun: uman, direct, autentic. A ajutat foarte mult la implicarea tuturor in aspectele de business pe care le discutam pentru ca exercitiile anterioare ne-au adus si pe noi, cu totul, acolo. Multumesc. (Andreea Mihnea, HR Director Ernst & Young).

(...) Să fiu sinceră am putut vedea rezultatele foarte rapid la mine însămi. Obiectivul meu a fost să fiu mai spontană și să reușesc să mă stresez mai puțin atunci când trebuie să vorbesc în public și am realizat asta în doar 16ore/8 sesiuni de improvizație. Este de necrezut, dar adevărat! Și pe lângă beneficiile reale pe care improvizația le poate aduce vieții tale, personal și profesional, este distractivă, te energizează și trezește copilul din tine, te lasă să te joci, să testezi, să încerci și să înveți, așa cum am început să o facem când eram copii, care după părerea mea este cel mai util și rezistent fel de a învăța. (Carmen Agapi, AVP, EU Project Delivery Leader in GENPACT)

Workshopul de improvizatie a scos la iveala anumite resurse creative si emotionale, care de obicei sunt acoperite in noi sub praful rutinei de zi cu zi. Exercitiile au atat puterea de a declansa reactii spontane, cat si de a crea coeziune la nivelul grupului. Mintea si corpul erau foarte relaxate, dar in mod surprinzator lucrau intens. A fost o experienta pe care o voi repeata cu drag ori de cate ori voi avea ocazia, iar pentru organizatii o recomand ca o adevarata terapie de grup. (Adriana Şaramet (Gaftoniuc), HR Analyst at Tester - Casa Auto).

Workshopul mi-a îmbunătățit starea de spirit, viziunea asupra vieții, aprecierea pentru micile detalii. M-a făcut să gândesc altfel și să mă raportez altfel la cei din jur. Este uimitor cum poți ajunge să cunoști niște oameni fără să știi aproape nimic esențial despre ei - dar ajungi să cunoști totuși o parte din ei, ascunsă văzului lumii...o parte care poate nici ei nu știau că există. (Bogdan, IT Specialist)

Este o plăcere pentru mine să îi recomand pe Corina și Bogdan și mă bucur să fac asta. Am lucrat cu ei la 2 proiecte, pe L&D și CSR și ambele au fost de succes și foarte apreciate atât de angajați cât și de management. Ce face diferența în modul în care lucrează Corina și Bogdan este implicarea lor în tot procesul de L&D și interesul de a afla nevoia clientului pentru a construi cea mai bună soluție. Un plus este și tehnica de lucru pe care ambii o stăpânesc într-un mod profesional. (Ioana Jenssen, HR Manager, COMPUTARIS)


 

OPEN WORKSHOPS:

Una din cele mai frumoase experiențe prin care am trecut, din care am avut de învățat extrem de multe lucruri despre mine și ceilalți. (Mihaela Joian, Recruitment Manager InnerLook)
 
Cursul de improvizatie l-am recomandat tuturor celor pe care i-am avut prin preajma si ca un bonus, nu stiu daca v-aduceti aminte ca eram atunci taximetrist, am recomandat cursul vostru tuturor clientilor cu care am empatizat si pe care i-am vazut deprimati si pierduti in haosul cotidian!
Sper ca in 2014, tot mai multi sa va calce pragul si sa reusiti sa schimbati niste oameni gri, cenusii, apasati de griji si probleme, in niste oameni vii, zambitori care sa lupte cu viata ca si cum s-ar juca, razand si improvizand permanent! Pe mine unul acest curs m-a schimbat si vreau sa transmiteti din partea mea tuturor cursantilor ca sunt un EXPERIMENT REUSIT al vostru si daca nu sunt convinsi, ii rog sa ia legatura cu mine, le voi povesti cu ce trac am intrat pe usa voastra si cu ce pofta de viata am iesit la finalul cursului! [...] datorita voua m-am facut placut si apreciat de catre toti sefii si colegii mei din filiala....i-am invatat sa IUBEASCA SI SA IMPROVIZEZE ATUNCI CAND LE ESTE GREU....bai, cred ca asta e destinul meu si datorita VOUA mi-am redescoperit latura asta, de a lua GRIJILE SI RAUTATILE IN RAS! Va las acum, eu merg sa improvizez ceva pe la munca! (Daniel Esanu)