Servicii

Pentru oferte și proiecte personalizate ne puteți contacta la adresa corina@improvizatie.ro.

Produse complexe in functie de grupul tinta:

Produse cu focus pe o competenta de dezvoltare:

 • ex: listening skills, creativitate, storytelling (VA URMA)

DETALII 

Improvizația te învață leadership. Un bun leader trebuie să poată  înțelege importanța fiecărui rol din echipă, să se adapteze stilurilor diferite ale membrilor echipei sale și apoi să îi inspire și să îi ghideze în direcția dorită, să asculte și să accepte idei, să ofere feedback și să ia decizii, uneori sub presiune și în condiții de incertitudine.

 Înveți:

Improvizația amplifică creativitatea întrucât îi forțează pe participanți să răspundă diferit în situații variate, să facă conexiuni, să gândească în afara cutiei, să vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă, să provoace status quo-ul. În workshop-ul de improvizație participanții își exersează mușchiul creativității. 

 Înveți:

 Îți vei antrena mușchiul creativității.

Improvizația îmbunătățește abilitățile de comunicare și adaptabilitate – abilități cheie în lucrul cu alți oameni. Prin improvizație participanții își exersează spontaneitatea în diferite situații, ajutându-i să se adapteze mai ușor diferitelor tipuri de persoane și situații, să fie mai convingători și să creeze relații de calitate.

Înveți:

 • să te adaptezi la mai multe feluri de persoane și mai multe situații
 • să fii spontan și creativ în conversații
 • să fii mai carismatic și mai convingător

Improvizația este o metodă foartă bună de a exersa încrederea în sine și abilitățile de prezentare. Asta presupune lucrul cu non verbal-ul, emoțiile, crearea de discursuri interesante și povești. Improvizația dezvoltă abilitatea de a sta în fața unei mulțimi fără teamă, de a-ți folosi vocea pentru a crea impact, de a te adapta situațiilor neprevăzute.

 Înveți:

 • să ai mai multă încredere în tine
 • să creezi povești
 • să îți folosești non-verbalul, vocea, să te exprimi
 • să te adaptezi situațiilor neprevăzute

Ținând cont de natura exercițiilor improvizația este o metodă excelentă de unire a echipei. Ajută participanții să se cunoască pe sine mai bine, să interacționeze cu alții, să lucreze în perechi sau grupuri, să cultive încrederea unii într-alții, să intre în spațiul personal al celorlalți devenind astfel mai confortabili să lucreze împreună. Este, de asemenea, distractivă și relaxantă, adăugând valoare culturii organizaționale.

 Înveți:

 • să îți asculți colegii cu atenție
 • să lucrezi împreună cu ceilalți
 • lucruri noi despre tine și colegii tăi

 În plus, vă relaxați, vă distrați împreună, deveniți mai uniți și plecați cu glume noi care să facă viața la birou și mai frumoasă!

 


Pentru oferte și proiecte personalizate ne puteți contacta la adresa corina@improvizatie.ro!

Credem în soluții personalizate și impactul improvizației asupra diverselor nevoi organizaționale.