La sfarsit de Gifts for Strangers 2013 si la sfarsit de an!

 
In workshop-urile de improvizatie nu ne propunem sa facem psihoterapie si cu siguranta nu judecam oamenii in functie de cum raspund la anumite exercitii. In debriefing ii lasam doar cu o serie de intrebari care sa ii ajute sa descopere lucruri despre ei, lucruri la care sunt buni si nu stiau sau nu aveau increderea ca sunt si, eventual, lucruri pe care le pot imbunatati.
 
Mi-am dezvoltat astfel abilitatea de a observa reactii diferite pentru a putea pe baza lor sa adresez intrebarile potrivite.
 
Gifts for Strangers este un proiect fantastic pentru ca este o colectie de reactii! 
 
 
- cei care au primit surprinsi, dar cu zambetul pe buze cadoul
- cei care au oferit si-o imbratisare la schimb (sau un cumul de urari)
- cei care il primeau confuzi, dar dupa ce citeau "biletelul" se inseninau
- cei care cereau in plus (cativa copilasi rromi si o doamna florareasa ce ne-a cerut si pentru sefa ei)
- cei tematori, ce trebuiau convinsi sa accepte ("e doar un cadou", "nu asteptam nimic in schimb", "e gratis", "nu e vreo campanie")
- cei ce refuzau efectiv sa il primeasca
 
 
 
Experienta de a da fara niciun motiv este extraordinara! De trecut pe lista lui 2014!
 
Ne-ar placea sa traim intr-o lume in care a da si a primi fara un motiv nu este asa o surpriza mare sau neasteptata. Asa ca va asteptam la urmatorul Gift for Strangers pentru a ne apropia cu pasi mici de o astfel de lume. O lume plina de "oferte" si "da, si"-uri! - cum am zice pe limba improvizatiei.
 
Multumim mult lui Andrei pentru simpaticul poster (de la Andrei puteti lua tricouri cu substrat), Alexandrei pentru ajutorul cu organizarea, Lui Florin pentru ca ne-a preluat mesajul pe Romania pozitiva si tututor celor ce au sustinut proiectul cu un gand bun, un like, un share, o vorba transmisa mai departe. Desigur, cele mai multe multumiri merg catre cei ce ni s-au alaturat in impartirea de cadouri, inarmati cu suprize, deschidere si energie!
 
Si desi e de-al casei, super multumiri lui Bogdan care nu apare in fotografiile frumoase pentru ca el e cel ce-a avut grija sa captureze momentele! :)
 
Va uram tuturor un an nou minunat, plin de oferte facute si acceptate care sa va uuuumple viata de bucurii! La multi ani!