Gifts for Strangers 2013

Se apropie perioada din an cand vom fi inconjurati de mesaje despre "a fi mai bun" si a "darui". Ce-ar fi daca anul acesta ai schimba ceva si ai lansa chiar tu mesajele despre darnicie: nu doar vorbind despre ele ci prin exemplul personal? Fara un efort enorm ci investind putine resurse si o ora din timpul tau - de care iti vei aminti muuulta vreme!

Noi tinem foarte mult la un proiect pe care l-am descoperit acum doi ani, care a pornit din Toronto si care s-a raspandit in mai multe orase din intreaga lume. Asa ca va invitam si anul acesta sa facem un gest simplu, dar care poate schimba o mica bucatica de lume. Si stim cu totii ca picatura cu picatura se umple paharul. :)

 

Daca vreti sa vedeti povestea evenimentului de data trecuta o puteti urmari aici: 

Gifts for strangers- Bucharest from Ioana Laura on Vimeo.

 

Daca v-am convins, haideti sa ducem povestea mai departe, catre cat mai multi oameni.

Ce e de facut:

  1. Anunta-ti cat mai multi prieteni sa nu isi faca alte planuri pe 21 decembrie, de la ora 19:00.
  2. Pregatiti (impreuna sau separat) mici cadouase pe care sa le impachetati frumos individual. (Cadourile pot fi: carti, dulciuri, fructe, obiecte de care nu mai ai nevoie, dar de care s-ar putea folosi altcineva, obiecte facute de tine, decoratii de Craciun etc. - mizam pe simbolistica asa ca nicidecum nu trebuie sa fie cadouri costisitoare).
  3. Ataseaza cate un bilet/felicitare fiecarui cadou unde sa lasi un mesaj personal, din suflet.
  4. Semneaza biletul/felicitarea cu " Sarbatori fericite! De la un strain, la altul"
  5. Puteti sa veniti cu noi pe traseul Piata Universitatii-Unirii, cu plecare de la TNB, sau sa va dati un alt punct de intalnire pe 21.12.2013, de la 19:00 si sa va bucurati impartind cadourile pregatite! :)

Transmiteti mesajul mai departe si haideti sa mai punem cateva picaturi de bucurie in a noastra frumoasa tara!

Pentru a vedea cati ne-am strans si pentru a putea colecta ulterior impresii, fotografii si povesti care sa ne ajute sa aratam catre si mai multi oameni puterea unui dar neconditionat va invitam, daca intrati in joc, sa ne lasati si o adresa de e-mail: