Improvizatie

Lansam: "one word letter" collection

 

Sunt multe lucruri care se nasc in timpul workshop-urilor de improvizatie: povesti, statui, scenete... Pe unele le salvam prin fotografii, pe altele le salvam doar in masura in care memoria fiecaruia ne ajuta.

Pentru ca vrem sa valorificam mai mult produsele creativitatii participantilor am inceput sa colectionam "scrisori" scrise de grupuri diferite de persoane: unii incepatori intr-ale improvizatiei, altii mai avansati, unii care se cunosc, altii care abia fac cunostinta. Daca vei improviza cu noi vreodata cu siguranta vei ajunge sa participi si tu la scrierea unei scrisori.

"one word letter" collection

Cum functioneaza?

Grupul nu discuta despre ce va contine scrisoarea nici inainte nici in timp ce aceasta se scrie. Fiecare scrisoare incepe cu data, locul, formula de salut si se termina cu formula de incheiere si semnatura. Dar cat de lunga va fi, doar grupul stie. Totul se intampla in mod natural, improv style: fiind atenti, ascultand, acceptand, adaugand. Participantii stau in cerc si fiecare dintre ei, in ordinea acelor de ceasornic, spun cate un cuvant o data atunci cand le vine randul.

Ce iese veti putea vedea in albumul de pe Facebook dedicat colectiei de scrisori. Promitem ca fiecare scrisoare sa fie insotita si de povestea grupului care a scris-o. :)

Lectura placuta!

_______________________________________

Subscribe to RSS - Improvizatie