Despre noi

 

VIZIUNE. MISIUNE.

Ne propunem să ajutăm companiile să devină entități organice care să se poată adapta și să poată crește indiferent de context pentru a contribui la un mediu economic sănătos.

Facem asta antrenând oamenii din companii să fie mai flexibili, mai creativi, mai spontani și mai jucăuși, folosind workshopuri de improvizație adaptate fiecărei situații și nevoi în parte.

  • Play inside your company to grow outside, on the market! / Joacă-te în interiorul companiei pentru a crește în piață!
  • Play inside your improv group to grow outside in the real world! / Joacă-te în grupul tău de improvizație pentru a crește în lumea reală!

PLAY INSIDE TO GROW OUTSIDE!

 

CINE SUNTEM

Lucrând în diferite medii de business am descoperit că improvizația poate avea un impact pozitiv în mediul de afaceri astfel că am combinat expertiza noastră în dezvoltarea resurselor umane cu pasiunea noastră pentru educație non-formală, educație, și metode neconvenționale de învățare pentru a aduce un plus de valoare organizațiilor.

BOGDAN Grigore

Bogdan este un trainer cu experiență, livrând traininguri de calitate de peste 8 ani. In prezent este și Apple Sales Academy Trainer, livrând training-uri de vânzări și softskills pentru Apple in România. De asemenea, este consultant senior, colaborând pe diferite programe de dezvoltarea competențelor indivizilor, echipelor și organizațiilor cu diferite companii de consultanță. In trecut a lucrat ca trainer intern pentru BOOM TV și PEPSI. A fost implicat și în BiblioNet (un proiect al IREX – fundația ce a gestionat donația de $27mil a lui Bill Gates în România ). Are experiență și în recrutare, dobândită în calitate de consultant în Lugera. 

Bogdan poate susține și programe de persuasiune, vânzări, carismă, vorbire în public, NLP etc.

Mai multe pe www.bogdangrigore.ro.

 

 

CORINA Anghel

Corina are experiență în domeniul resurselor umane în recrutare și consultanță în management și HR. A fost implicată în proiecte de learning & development pentru companii precum: ERRICSSON, ORANGE, BCR, PETROM etc. Este parte din prima Universitate Alternativă din România (centrată pe student) unde face parte din echipa ce construiește programul de Autonomie în învățare (al cărui obiectiv e să învețe studenții să fie responsabili și să își gestioneze propria învățare), având expertiză în învățarea auto-dirijată. Din 2014 este și Training Manager în AVON Cosmetics România.

A livrat workshop-uri pe well-being, comunicare, feedback, creativitate, managementul schimbării etc. și a absolvit atât economia (management economic) cât și psihologia.

Scrie aproape cu regularitate pe www.corinaanghel.ro ș​i din când în când în Revista Cariere (versiunea online) sau alte publicații de specialitate.