Blog

Improvizam din 22octombrie! Hai cu noi!

M-am trezit dimineata si observ ca prietenul meu si-a lasat iar hainele aruncate in baie; desi tot incerc sa il "conving" sa n-o mai faca nu-mi prea iese. Cand am iesit din casa m-am intalnit cu vecinul de la 1 care se intampla sa fie si "seful de scara". Iar a inceput sa ma certe ca lumea nu inchide usa din spatele blocului. 

Invitatie la Demo-Workshop "Improvizatie aplicata in vanzari"

Pentru inscrieri si detalii scrie-ne la corina@improvizatie.ro

(Locurile sunt limitate)

Grupa noua din 14 mai

LANSAM O GRUPA NOUA DE IMPROVIZATIE!

Viata nu are un scenariu si ne provoaca zi de zi sa fim atenti la ce se intampla in jur, sa comunicam cu ceilalti, sa ne adaptam la situatii noi, sa gasim solutii, uneori pe loc. Pe scurt: sa improvizam! Cu totii suntem improvizatori. Si atunci..

De ce sa vii la un workshop de improvizatie?

Lansam: "one word letter" collection

 

Sunt multe lucruri care se nasc in timpul workshop-urilor de improvizatie: povesti, statui, scenete... Pe unele le salvam prin fotografii, pe altele le salvam doar in masura in care memoria fiecaruia ne ajuta.

Pentru ca vrem sa valorificam mai mult produsele creativitatii participantilor am inceput sa colectionam "scrisori" scrise de grupuri diferite de persoane: unii incepatori intr-ale improvizatiei, altii mai avansati, unii care se cunosc, altii care abia fac cunostinta. Daca vei improviza cu noi vreodata cu siguranta vei ajunge sa participi si tu la scrierea unei scrisori.

"one word letter" collection

Cum functioneaza?

Grupul nu discuta despre ce va contine scrisoarea nici inainte nici in timp ce aceasta se scrie. Fiecare scrisoare incepe cu data, locul, formula de salut si se termina cu formula de incheiere si semnatura. Dar cat de lunga va fi, doar grupul stie. Totul se intampla in mod natural, improv style: fiind atenti, ascultand, acceptand, adaugand. Participantii stau in cerc si fiecare dintre ei, in ordinea acelor de ceasornic, spun cate un cuvant o data atunci cand le vine randul.

Ce iese veti putea vedea in albumul de pe Facebook dedicat colectiei de scrisori. Promitem ca fiecare scrisoare sa fie insotita si de povestea grupului care a scris-o. :)

Lectura placuta!

_______________________________________

Workshop nou din 18 februarie!

Iata si primul workshop de improvizatie pe care il lansam in 2014! Credem cu tarie ca practicarea improvizatiei ne poate ajuta in viata reala pentru ca este ca un antrenament pentru viata. Cu totii suntem improvizatori pentru ca viata nu are un scenariu. Prin improvizatie nu invatam solutii "in 5 pasi" ci ne imbunatatim abilitatile de a ne adapta si de a face fata...ei bine, vietii. 

Va invitam la Fryday Afterwork!

 

Dragi profesionisti,

Cum ar suna sa faceti business intr-un context relaxat? Sa cunoasteti alti profesionisti ca voi, sa schimbati ganduri, idei si carti de vizita?

Ei bine, in Bucuresti exista un astfel de eveniment care isi propune sa adune laolalta profesionisti din diferite domenii, nu pentru a-i tine pe scaune ascultand prezentari, nu pentru a-i provoca sa dezbata subiecte pregatite dinainte ci pentru a-i ajuta sa se destinda si sa socializeze. In locatii frumoase, la un pahar de ceva bun.

Workshop pentru creativi

..

Faci lucruri creative in industrii creative? Jobul tau e despre a sta in afara cutiei si a crea?

Atunci:

La sfarsit de Gifts for Strangers 2013 si la sfarsit de an!

 
In workshop-urile de improvizatie nu ne propunem sa facem psihoterapie si cu siguranta nu judecam oamenii in functie de cum raspund la anumite exercitii. In debriefing ii lasam doar cu o serie de intrebari care sa ii ajute sa descopere lucruri despre ei, lucruri la care sunt buni si nu stiau sau nu aveau increderea ca sunt si, eventual, lucruri pe care le pot imbunatati.
 
Mi-am dezvoltat astfel abilitatea de a observa reactii diferite pentru a putea pe baza lor sa adresez intrebarile potrivite.
 

Gifts for Strangers 2013

Se apropie perioada din an cand vom fi inconjurati de mesaje despre "a fi mai bun" si a "darui". Ce-ar fi daca anul acesta ai schimba ceva si ai lansa chiar tu mesajele despre darnicie: nu doar vorbind despre ele ci prin exemplul personal? Fara un efort enorm ci investind putine resurse si o ora din timpul tau - de care iti vei aminti muuulta vreme!

Pagini